Over Natascha van Es

Fingerprint Art designer

Aangenaam, mijn naam is Natascha van Es. Ik ben een creatieve, positief ingestelde vrouw en vooral een trotse moeder van mijn vindingrijke dochter. Ik hoop mijn dochter mee te kunnen geven dat het belangrijk is om trouw aan jezelf  & aan moeder Aarde te blijven en dat we altijd mogen proberen om onze eigen dromen en wensen te verwezenlijken. Al ruim 18 jaar creëer ik designs die ik Fingerprints noem, omdat ze opgebouwd zijn uit oneindige lijnen die een uniek patroon vormen.

Mijn wens is om met mijn lijnen een positieve beleving te creëren door de kracht en authenticiteit die in ons ligt te benadrukken. Ik hoop hiermee een extra lach op ieders gezicht te toveren. We zijn allemaal uniek en bijzonder en dit mogen we ook laten zien. 

In deze periode waarin we de omstandigheden in de wereld om ons heen niet kunnen veranderen, mogen we realiseren dat we wel kunnen veranderen wat we voelen van binnen door dat wat we denken, doen en kiezen.
Dit doe ik met mijn Fingerprint Art, benieuwd hoe ik jou hiermee kan helpen?

Over mijn tekeningen

Al meer dan 15 jaar creëer ik met plezier tekeningen gebaseerd op hele fijne lijnen. Ik had op dat moment geen verf tot mijn beschikking en daarom begon ik te tekenen met een pen. Het was alsof ik metaforisch een streep wilde zetten onder alles wat ik los wilde laten. Een magisch levenspatroon is op dat moment geboren.

Ik noem het Fingerprint Art omdat elke vingerafdruk haar eigen unieke lijnpatroon heeft. Deze lijnen dansen en bewegen voor je totdat uiteindelijk het verhaal, verborgen tussen de lijnen, zich openbaart aan je. Het beeld is subjectief. Net als de Rorschach inktvlekken… het beeld is voor ieder een andere beleving. De abstractheid is het magische element.

Klik hier voor enkele voorbeelden!

Fingerprint art patronen

De Fingerprint patronen zijn onderscheidende en krachtige patronen waarmee er een unieke statement gemaakt kan worden. De Fingerprint patronen zijn o.a. schitterend op stoffen, op hoog kwalitatief behang of op duurzame klassieke tegels. Een bijzonder patroon voor een bijzonder mens.

klik hier voor enkele voorbeelden!

Chrystal Power pt 68

Trinacria pt 93

Trinacria pt 78

Fingerprint art, duurzaam produceren

Omdat we alleen samen het verschil kunnen maken, benadruk ik dat duurzaamheid erg belangrijk is in de creatie. Daarom realiseer ik pas jouw Fingerprint op het product, als deze helemaal naar wens is. Dit duurzame maakproces zorgt ervoor dat er overproductie wordt tegengegaan. Hierdoor is leveren binnen een werkdag niet mogelijk. We gaan voor kwaliteit en voor iets unieks. Verder worden er zoveel mogelijke ecologische producten gebruikt om te zorgen dat er een duurzame lifestyle wordt ontwikkeld.

Maatwerk aanvragen

Samen met mij een unieke creatie maken die toepasbaar is bij tal van toepassingen? Maak gebruik van onderstaand contactformulier en ik kom bij je terug met mijn visie op jouw aanvraag. Wil je liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op via de gegevens op de klantenservice pagina!

5 + 11 =