Laat je verrassen door de eindeloze lijnen en neem een kijkje in mijn inspirerende wereld van Fingerprint Art design.

Elke Fingerprint is Uniek! Net als jouw vingerafdruk. Mijn tekeningen zijn abstract en laten bij ieder een andere impressie achter. Daarom geef ik ze niet allemaal een naam maar een cijfer, zodat je je eigen verbeelding kan laten spreken en niet teveel gestuurd wordt door mijn beleving ervan. In het design hiernaast zie ik een draak, maar wat zie jij? 

Dit is enkel een kleine greep uit mijn portfolio. Wanneer gewenst kan ik op aanvraag de uitgebreide collectie laten zien en kan zelfs een unieke Fingerprint Art design speciaal voor jou maken! Nieuwsgierig? Klik snel verder.

 

Dit is een kleine greep uit mijn Fingerprint Art patroon collectie. 
Laat je verrassen door de onderscheidende symmetrie, de vele details en de eindeloze mogelijkheden. Authentieke uitingen die zorgen dat je bijzondere details aan kan brengen op een plek waar jij dat zelf het liefste wilt.

Elke Fingerprint is Uniek! Ben jij op zoek naar een authentiek patroon? Klik dan snel verder voor diverse voorbeelden en wanneer je wilt kan ik je de uitgebreide collectie op afspraak met je delen.

Welkom in mijn uitgelijnde wereld van mijn Fingerprint Art surface designs. 

Hier zijn verschillende Interieur styling ideeen weergegeven, waarin mijn Fingerprint Art is verwerkt.

Kijk maar eens in deze gallery en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden die mijn Fingerprint Art je bieden kan. Als je zoekt naar authentieke uitingen die jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelt, dan maak ik graag een 1 of a kind design voor jou en kunnen we samen gaan kijken hoe en waar we dit, op een verfijnde manier, in jouw huis (of op je kleding) kunnen gaan integreren.  Hoe bijzonder is dat?

Net zo bijzonder als jij!